Over ons

Ogen krijg je maar één keer. Wij houden ze gezond.

Bij Henno Cysouw staat professionele oogzorg voorop. Ons enthousiaste team bestaat uit gediplomeerde optometristeren en contactlensspecialisten, die allen beschikken over een zeer ruime ervaring. Wij zijn het enige optiek bedrijf in Zeeuws-Vlaanderen dat zowel nulde- als eerste lijns oogzorg mag en kan verzorgen. Regelmatige controle van uw ogen zorgt ervoor dat mogelijke problemen snel ontdekt en verholpen kunnen worden. In onze droge ogen praktijk behandelen we zeer effectief het droge-ogen syndroom op basis van de Blephex methode. 

Daarnaast vindt u bij ons een breed assortiment oogmode voor elk budget. Er is al een mono focale bril vanaf €98, die dezelfde dag nog klaar is als de geschikte lenzen op voorraad zijn. Multi focale brillen zijn onze specialiteit. Wij beschikken over de modernste apparatuur en zijn als geen ander in staat een perfect lens te produceren die exact aan uw behoefte voldoet, perfect passend gemonteerd in een modieus montuur dat aan al uw wensen voldoet.

Klanttevredenheid staat bovenaan bij alle medewerkers van ons team, dat we hieronder graag aan u voorstellen.

 

200_a008_henno_cysouw.jpg

Henno Cysouw

200_b003_jeanette_cysouw.jpg

Jeanette Cysouw, directie , inkoop, administratie

200_a002_lizette_de_putter.jpg

Lizette de Putter, administratief medewerkster/verkoopmedewerkster

"Ik heb een passie voor mode én voor cijfers. Bij Henno Cysouw vond ik het beste van twee werelden. Van leverancier tot klant mag ik in de hele cyclus meedraaien."
200_a003_aster_braakman.jpg

Aster Braakman, opticien Nuvo en contactlensspecialist ANVC

"Contactlenzen aanmeten, de gezondheid van de ogen onderzoeken, oogmetingen doen en het contact met de klant dat daarbij hoort, ik hou van mijn vak. Met een volle agenda, vrolijke collega’s en tevreden klanten, dat is toch de ultieme werkdag."
200_a004_monica_van_steenberge.jpg

Monica van Steenbergen, administratief medewerkster/verkoopmedewerkster

"Mijn interesse voor mode en stylen kan ik hier erg goed kwijt. Als er nieuwe artikelen binnenkomen, ben ik de gelukkige die als eerste de dozen mag openmaken. Bij Henno Cysouw zitten we bovenop de nieuwe trends."
200_a005_arianne_cysouw.jpg

Arianne Cysouw, opticien in opleiding, office manager 

"Gastvrijheid en mode zijn mijn passie. Als kind ging ik al met mijn ouders mee naar de zaak en vond ik het leuk om de klanten in de watten te leggen. Van marketing en inkoop tot ‘in front of the house’, het is een groot plezier als onze gasten met een tevreden glimlach vertrekken."
200_a007_edward_geeve.jpg

Edward Geeve, HBO-optometrist , droge ogen specialist, contactlensspecialist

"Modisch, sociaal, technisch en paramedisch, dat is mijn werk. Als klein jongetje zei ik het al, ik word brillendokter."
200_b001_corine_slabbekoorn.jpg

Corine Slabbekoorn, administratief medewerkster

"Door weer en wind fiets ik elke dag naar Henno Cysouw om het ook daar goed te laten draaien. Meestal op de achtergrond en soms in de zaak, waar de klant echt koning is. Mensen zo goed mogelijk helpen, in feite zoals je zelf ook graag geholpen wordt, dat vind ik mooi."
200_b002_manon_dallinga.jpg

Manon Dallinga, verkoopmedewerkster

"Ik ben medewerkster van het eerste uur en nog lang niet uitgekeken op mijn werk. Of het nu gaat om passende contactlenzen of mooie monturen… Het zit ‘m in een goeie kijk en een mooie look."
200_sophie_de_block.jpg

Sophie de Block, HBO-optometrist, droge ogen specialist, contactlensspecialist

"Als bakkersdochter heb ik de passie gekregen om mensen te helpen. Ook hou ik van lekker eten, kleren, schoenen… en een mooie bril, dat maakt het helemaal compleet! Bij Henno Cysouw is het steeds weer een uitdaging is om iemand een goed hulpmiddel en/of behandeling voor te schrijven en mensen te helpen beter te zien."