Prijzen

Om zorg te dragen voor uw ogen maken wij gebruik van verschillende instrumenten. Zo maken wij gebruik van een phoropter en een autorefractor om subjectief en objectief de sterkte te meten, een NCT of de Goldmann voor uw oogdruk, de pasbril, de OCT [optical coherence tomography] , de Medmond topograaf voor uw cornea, de biomicroscoop en nog vele andere onderzoeksmethoden.  Ook wordt er nauw samengewerkt met huis- en oogartsen.

     .   Refractie of oogmeting, 0de lijns door uw opticien / optometrist, 30 minuten € 25.00
         Aan de hand van een anamnese zullen uw ogen gecontroleerd worden op de gezondheid, de sterkte en balans.

             De kosten zullen gecrediteerd worden bij aanschaf van glazen of een bril.

 • Kinderoogmeting  (6-10 jarige) 1ste lijns door uw optometrist, 45 minuten € 29.50
  De oogspieren van kinderen zijn zeer krachtig en soms moeilijk te ontspannen. Hiervoor gebruikt de optometrist een oogdruppel. Neem voor de zekerheid een zonnebril voor uw kind mee. Tevens zullen aanvullende testen zoals kleurenzien uitgevoerd worden. Ook therapeutische behandeling bij ontwikkeling van bijziendheid is mogelijk. Bij aanschaf van een complete bril, krijgt u de basis kinderglazen ( t.w.v. € 90) gratis.
 • Optometrisch onderzoek 1ste  lijns door uw optometrist, 45 minuten € 50.00
  Wilt u een uitgebreider onderzoek of heeft u specifieke klachten ( plotselinge visusdaling, dubbelzien etc.) maak dan een afspraak voor een optometrisch onderzoek. Uw optometrist zal uw ogen uitgebreid controleren. De kosten worden door sommige verzekeraars vergoed. Bij aanschaf van een complete bril of glazen zal de basis- refractie ( € 25) verrekend worden.
 • OCT. 1ste lijns door uw optometrist, 30 minuten € 27.50
  Wilt u een onderzoek van uw ogen ( hoornvlies , netvlies),laat dan een OCT maken. Wij scannen de verschillende lagen om zo eventuele afwijkingen te herkennen. Denk aan glaucoom, Diabetes Mellitus, hypertensie.
 • Droge ogen 1ste lijns door uw optometrist.
  Last van o.a tranende, jeukende ogen; wisselend zicht, overgevoelig voor licht, last van de contactlenzen in droge ruimtes. 
  1. Vooronderzoek € 30.00
  2. Blephex behandeling € 99.00
  3. Blephasteam € 30.00
  4. 6 maanden controle € 22.50
 • Aanpassing contactlenzen, 0de lijns door uw contactlensspecialist of optometrist.
  Aan de hand van diverse nauwkeurige metingen wordt u geadviseerd welke lens voor u het meest geschikt is. Ons aanbod is groot. Vormvaste lenzen, zachte lenzen ( dag/  2weeks/ maand/ maatwerk), nachtlenzen, hybride lenzen.
  1. Enkelvoudig € 65.00
  2. Multifocaal € 105.00
  3. Nachtlenzen € 150.00
  4. Specials € 150.00
  5. Heraanpassing € 40.00
  6. 6 maanden controle of second opinion € 22.50  

Nieuw!

Bij Henno Cysouw kijkt verder kunt u tegenwoordig ook sparen voor uw aanschaf. Voor een klein bedrag per maand spaart u voor uw nieuwe bril of contactlenzen. Bovendien ontvangt u bij aanschaf van uw product een korting van 10% (acties en aanbiedingen uitgesloten)/