Wij zijn geopend en zijn u graag van dienst!


Onze gewijzigde openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag doorlopend geopend van 09.00 tot 18.00 uur

En zaterdag doorlopend geopend van 9.00 tot 17.00 uur

We willen u vragen om altijd een afspraak te maken bij een bezoek aan onze winkel.

Voor uw en onze gezondheid, volgen wij de richtlijnen van onze branche organisaties NUVO, ANVC en OVN die in overleg met het RIVM zijn vastgesteld. Wij hebben alle maatregelen getroffen om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te zijn.

Wij willen ook uw medewerking vragen door thuis te blijven indien u klachten zoals koorts en verkoudheid heeft. U kunt uw afspraak verzetten via mail, telefoon of website.

Wij wensen iedereen veel gezondheid toe!


Henno Cysouw
Team Henno Cysouw kijkt verder

Optiek

De modernste apparatuur en de best opgeleide mensen zorgen voor het beste resutaat.

De kwaliteit van een bril of contactlenzen, staat of valt met een professionele oogmeting. Henno Cysouw werkt uitsluitend met gediplomeerde oogmeetkundigen. Door middel van een oogmeting kunnen zij de sterkteafwijking bepalen. Henno Cysouw werkt ook met de i.Scription technologie van Zeiss. (kijk voor meer specifieke informatie op: www.iscription.nl). Dit meetsysteem is ontwikkeld om een exact geïndividualiseerd profiel van de ogen op te stellen. Als blijkt dat u een refractie-afwijking heeft dan kan één van onze montuuradviseuses u een montuur aanmeten, dit in nauw overleg met de opticien of optometrist. Heeft u liever contactlenzen, dan zal de opticien u verwijzen naar de contactlensspecialist of optometrist. Wilt u liever geen van beide, dan kan de optometrist u verdere uitleg geven over een sterktecorrigerende oogoperatie. Uiteraard zal de optometrist u in dit traject begeleiden in de keuze naar welke oogarts of kliniek u toe kunt gaan. 

Ook is het bij ons mogelijk om rechtstreeks een afspraak te maken voor een optometrisch onderzoek [ zie optometrie]

Bel voor het maken van een afspraak, telefoonnummer: 0115 – 616 113 of e-mail: sales@hennocysouw.nl.