Wij zijn geopend en zijn u graag van dienst!


Onze gewijzigde openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag doorlopend geopend van 09.00 tot 18.00 uur

En zaterdag doorlopend geopend van 9.00 tot 17.00 uur

We willen u vragen om altijd een afspraak te maken bij een bezoek aan onze winkel.

Voor uw en onze gezondheid, volgen wij de richtlijnen van onze branche organisaties NUVO, ANVC en OVN die in overleg met het RIVM zijn vastgesteld. Wij hebben alle maatregelen getroffen om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te zijn.

Wij willen ook uw medewerking vragen door thuis te blijven indien u klachten zoals koorts en verkoudheid heeft. U kunt uw afspraak verzetten via mail, telefoon of website.

Wij wensen iedereen veel gezondheid toe!


Henno Cysouw
Team Henno Cysouw kijkt verder

DROGE OGEN PRAKTIJK

Last van branderigheid, jeukende, tranende of droge ogen? De Blephex methode biedt uitkomst!

Wie regelmatig last heeft van branderigheid, jeuk, tranende of droge ogen, kan zich vanaf nu laten behandelen bij Henno Cysouw in Terneuzen, die een gespecialiseerde droge ogen praktijk heeft geopend, waar blepharitis en droge ogen effectief behandeld kunnen worden. Ook contactlensdragers die last hebben van hun ogen in een droge omgeving kunnen baat hebben bij deze behandeling.

Henno Cysouw: “Veel mensen hebben last van droge ogen, wat heel vervelend kan zijn. De Blephex-methodiek en Blepha-steam zijn zeer effectief en wij zijn dan ook blij dat we deze zorg nu ook aan onze klanten kunnen bieden. Wij streven er continu naar om professionele oogzorg op het allerhoogste niveau te leveren en daarin mag een droge ogen praktijk niet ontbreken.”

Blepharitis is een chronische ontsteking aan de oogleden die veroorzaakt wordt door een overmatige groei van normale bacteriën die leven op de rand van het ooglid aan de voet van de oogharen. Blepharitis is vaak de voorloper van ooglid ziekten, zoals meiboomklier dysfunctie (MGD) en droge ogen [DED]. Het kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd of geslacht, maar komt over het algemeen vaker voor als een persoon ouder is, omdat de tranen meestal minder antilichamen bevatten naarmate men ouder wordt.

De speciaal voor deze behandeling opgeleide optometristen kunnen heel precies en veilig de oogleden en de oogharen reinigen en de ontstane biofilm afbreken. Hierdoor zal er vrijwel direct verbetering optreden in de symptomen. Onderzoek en behandeling duren ongeveer 30 minuten. Indien nodig kan de behandeling elk half jaar worden herhaald. U kunt meteen een afspraak maken. Bellen kan uiteraard ook 0115 – 616 113.

 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK