DROGE OGEN PRAKTIJK

Last van branderigheid, jeukende, tranende of droge ogen? De Blephex methode biedt uitkomst!

Wie regelmatig last heeft van branderigheid, jeuk, tranende of droge ogen, kan zich vanaf nu laten behandelen bij Henno Cysouw in Terneuzen, die een gespecialiseerde droge ogen praktijk heeft geopend, waar blepharitis en droge ogen effectief behandeld kunnen worden. Ook contactlensdragers die last hebben van hun ogen in een droge omgeving kunnen baat hebben bij deze behandeling.

Henno Cysouw: “Veel mensen hebben last van droge ogen, wat heel vervelend kan zijn. De Blephex-methodiek en Blepha-steam zijn zeer effectief en wij zijn dan ook blij dat we deze zorg nu ook aan onze klanten kunnen bieden. Wij streven er continu naar om professionele oogzorg op het allerhoogste niveau te leveren en daarin mag een droge ogen praktijk niet ontbreken.”

Blepharitis is een chronische ontsteking aan de oogleden die veroorzaakt wordt door een overmatige groei van normale bacteriën die leven op de rand van het ooglid aan de voet van de oogharen. Blepharitis is vaak de voorloper van ooglid ziekten, zoals meiboomklier dysfunctie (MGD) en droge ogen [DED]. Het kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd of geslacht, maar komt over het algemeen vaker voor als een persoon ouder is, omdat de tranen meestal minder antilichamen bevatten naarmate men ouder wordt.

De speciaal voor deze behandeling opgeleide optometristen kunnen heel precies en veilig de oogleden en de oogharen reinigen en de ontstane biofilm afbreken. Hierdoor zal er vrijwel direct verbetering optreden in de symptomen. Onderzoek en behandeling duren ongeveer 30 minuten. Indien nodig kan de behandeling elk half jaar worden herhaald. U kunt meteen een afspraak maken. Bellen kan uiteraard ook 0115 – 616 113.

 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK