Wij zijn geopend en zijn u graag van dienst!


Onze tijdelijke openingstijden:
Maandag 13.00 - 17.00 uur.
Dinsdag t/m vrijdag 9.00 tot 18.00 uur en zaterdag 9.00 tot 17.00 uur.

Op vrijdagavond is er tijdelijk geen koopavond.

 

Voor uw en onze gezondheid, volgen wij de richtlijnen van onze branche organisaties NUVO, ANVC en OVN die in overleg met het RIVM zijn vastgesteld. Wij hebben alle maatregelen genomen om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te zijn.

Wij willen ook uw medewerking vragen door thuis te blijven indien u klachten zoals koorts en verkoudheid heeft. U kunt uw afspraak verzetten via mail, telefoon of website.

Wij wensen iedereen veel gezondheid toe!


Henno Cysouw
Team Henno Cysouw kijkt verder

Optometrie

Meer dan een standaard oogonderzoek.

Meer dan een standaard oogonderzoek.

Mensen met oogklachten kunnen bij Henno Cysouw terecht voor een uitgebreid onderzoek door één van onze kwaliteit geregistreerde optometristen. Optometrie gaat verder dan een standaard oogonderzoek: alle segmenten van het oog worden bekeken. Dit betreft dan zowel het zicht, als de samaenwerking en gezondheid van de ogen.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse digitale technieken zoals een OCT-scan. Hiermee kunnen oogafwijkingen zoals glaucoom, staar of netvliesproblematiek (macula degeneratie, diabetische retinopathie en netvliesloslating) worden gesignaleerd. Ook wanneer er oogproblematiek in de familie voorkomt kan het raadzaam zijn preventief onderzoek uit te laten voeren. 

U kunt zowel met als zonder doorverwijzing van uw huisarts bij ons terecht. Indien er een verwijzing van de huisarts is, wordt het onderzoek vergoedt door uw zorgverzekering. 

 

Bel voor het maken van een afspraak, telefoonnummer: 0115 – 616 113 of e-mail: sales@hennocysouw.nl.