Nieuws

Vacature Opticien

Vacature Opticien

Voor onze optiekzaak in Terneuzen zijn wij op zoek naar een Opticien

DE WINKEL

Deze zelfstandige winkel is gevestigd in Terneuzen en is al bijna 30 jaar een begrip in Terneuzen en omstreken. Hier voeren ze oogmetingen, optometrische onderzoeken en contactlenscontroles uit. Daarnaast hebben ze een groot aanbod aan merken zoals Cazal, Komono, Theo, Tom Ford en nog veel meer. In deze winkel nemen ze echt de tijd voor hun klanten. Sterker, hier hebben ze het over gasten, en zo worden ze ook geholpen! Met hun hoge service en advies op maat maakt dit team het onderscheid binnen de optiek.

WIE BEN JIJ?

Een gediplomeerd opticien. Je bent representatief en hebt gevoel voor mode. Je gaat allround aan het werk, dus ook een stukje werkplaats hoort bij je functie! Verder ben je een fijne collega, volg je de laatste trends en is optiek echt jouw passie! Het liefst werk je fulltime maar 1 dagje minder is zeker bespreekbaar. Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

WAT KRIJG JE ER VOOR TERUG?

Je komt te werken in een prachtige winkel, waar je de tijd krijgt voor je klanten en je gaat werken met de mooiste merken en met de beste apparatuur. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.


Ben jij het talent dat wij zoeken? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Solliciteer dan via talentvoorogen.nl of stuur een mail naar arianne@hennocysouw.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!