Wij zijn geopend en zijn u graag van dienst!


Onze gewijzigde openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag doorlopend geopend van 09.00 tot 18.00 uur

En zaterdag doorlopend geopend van 9.00 tot 17.00 uur

We willen u vragen om altijd een afspraak te maken bij een bezoek aan onze winkel.

Voor uw en onze gezondheid, volgen wij de richtlijnen van onze branche organisaties NUVO, ANVC en OVN die in overleg met het RIVM zijn vastgesteld. Wij hebben alle maatregelen getroffen om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te zijn.

Wij willen ook uw medewerking vragen door thuis te blijven indien u klachten zoals koorts en verkoudheid heeft. U kunt uw afspraak verzetten via mail, telefoon of website.

Wij wensen iedereen veel gezondheid toe!


Henno Cysouw
Team Henno Cysouw kijkt verder

Ogen hebben zorg nodig. Vooral bij het dragen van contactlenzen is periodieke controle belangrijk. (Zo kunnen oogproblemen voorkomen worden). Bij zachte lenzen is het noodzakelijk om de ogen twee keer per jaar te checken, bij harde lenzen is één keer per jaar voldoende. Worden er contactlenzen gedragen en zijn er klachten van droge ogen, dan zal er gekeken worden of eenverandering van contactlensmateriaal de klachten kunnen reduceren. Soms kunnen er voedingsadviezen [www.goedvoorogen.nl] of een droge ogen-onderzoek [www.blephex.nl] geadviseerd worden.

Klanten die niet langer een leesbril willen dragen kunnen bij onze anvc-contactlensspecialisten en ovn- optometristen van Henno Cysouw de nieuwste multifocale contactlenzen laten aanmeten.

Maatwerkcontactlenzen worden in nauwe samenwerking met de fabrikant ontwikkeld en sluiten perfect aan bij je persoonlijke wensen. Wie werkt in een droge omgeving heeft andere wensen dan iemand die veel sport. Uiteraard staan zaken als gezondheid, veiligheid en draagcomfort voorop.

Bel voor het maken van een afspraak, telefoonnummer: 0115 – 616 113 of e-mail: sales@hennocysouw.nl.

 

Inzetten en uithalen van zachte, -harde en nachtlenzen