Ogen hebben zorg nodig. Vooral bij het dragen van contactlenzen is periodieke controle belangrijk. (Zo kunnen oogproblemen voorkomen worden). Bij zachte lenzen is het noodzakelijk om de ogen twee keer per jaar te checken, bij harde lenzen is één keer per jaar voldoende. Worden er contactlenzen gedragen en zijn er klachten van droge ogen, dan zal er gekeken worden of eenverandering van contactlensmateriaal de klachten kunnen reduceren. Soms kunnen er voedingsadviezen [www.goedvoorogen.nl] of een droge ogen-onderzoek [www.blephex.nl] geadviseerd worden.

Klanten die niet langer een leesbril willen dragen kunnen bij onze anvc-contactlensspecialisten en ovn- optometristen van Henno Cysouw de nieuwste multifocale contactlenzen laten aanmeten.

Maatwerkcontactlenzen worden in nauwe samenwerking met de fabrikant ontwikkeld en sluiten perfect aan bij je persoonlijke wensen. Wie werkt in een droge omgeving heeft andere wensen dan iemand die veel sport. Uiteraard staan zaken als gezondheid, veiligheid en draagcomfort voorop.

Bel voor het maken van een afspraak, telefoonnummer: 0115 – 616 113 of e-mail: sales@hennocysouw.nl.