Meet Cato #achterdebril

๐Ÿ‘“ Deze keer maken we kennis met ๐—–๐—ฎ๐˜๐—ผ, opticien bij Henno Cysouw kijkt verder! ๐ŸŒŸ Bijna 3 jaar in dienst en sinds mei 2023 gediplomeerd opticien. #achterdebril

๐—”๐—น๐˜€ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐˜€๐—บ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ป๐—ฒ ๐—ต๐—ฎ๐—ฑ, ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ต๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜‡๐—ผ๐˜‚ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐˜‡๐—ฒ๐—ป?
Ik zou graag naar de toekomst reizen, om te zien hoe de wereld van optiek zich heeft ontwikkeld met nieuwe technologieรซn!

๐— ๐—ฒ๐˜ ๐˜„๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—บ๐—ฑ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ ๐˜‡๐—ผ๐˜‚ ๐—ท๐—ฒ ๐˜„๐—ถ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—น๐˜‚๐—ป๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ป, ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐—บ?
Ik zou graag lunchen met de ontwerpers van merken als Cutler and Gross, Matsuda of Linda Farrow. Die inspiratie kan ik dan weer gebruiken bij het montuuradvies aan mijn klanten!

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ฑ ๐—ท๐—ฒ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฒ๐˜‚๐—ธ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ?
Geen dag is hetzelfde! Ik hou van de combinatie van het medische aspect met de mode. En omdat iedere klant anders is blijft het een uitdaging om een passend advies te geven. En die uitdaging ga ik graag aan! Wat ik ook heel bijzonder vind is de sfeer binnen het team. We hebben erg veel plezier samen en het maakt zelfs de drukste dagen soepel en plezierig!

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ถ๐˜€ ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ณ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜‡๐—ถ๐—ด๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ ๐—ฏ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ?
Na een drukke werkdag ben ik te vinden op de tennisbaan of het voetbalveld. Maar ik geniet ook enorm van uit eten gaan of een drankje doen met vriendinnen en familie! ๐ŸŽพ๐Ÿฅ‚

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ถ๐˜€ ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ณ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฟ๐—ถ๐—น ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ถ๐˜ ๐—บ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜?
Ik heb ik al een hele verzameling brillen waaronder een prachtige Celine, een merk wat op dit moment heel populair is en echt bekend staan om hun acetaat monturen. Maar mijn echte favoriet op dit moment is mijn Jacquemus. Door de mooie beige kleur een perfecte bril om deze zomer te gaan dragen. Dit merk hebben we vorig jaar op de beurs in Parijs ingekocht en ook dit merk is erg populair onder de jongere mensen. Bekend van hun mooie tassen. ๐Ÿ‘œ

Volgende
Volgende

Lente aanbieding