Meet Amber

Maak kennis met Amber, een van de stralende gezichten achter Henno Cysouw Kijkt Verder! 👓✨ #achterdebril

👩‍🔧 Amber, 27 jaar jong, is 3 jaar werkzaam als opticien bij HCKV. Samenwonend met Robbert en ze wordt binnenkort trotse mama! 🍼

🛣️ Amber's carrièrepad bracht haar van de zorg naar de optiek. Na het afronden van haar MMZ-opleiding en enkele jaren in de zorg, ontdekte Amber de optiekwereld. Hier kon ze haar passie ‘zorgen voor anderen’ op een andere manier uitoefenen.

🛠️👓 Het mooie aan haar vak is de diversiteit. Van technisch tot modieus, Amber vindt het geweldig om mensen van A tot Z te kunnen helpen. Voor haar is dit de perfecte combinatie!

👨‍👩‍👧 Buiten werktijd zoekt Amber graag vrienden en familie op, geniet ze van een drankje (nog even zonder alcohol vanwege de zwangerschap 😉), maakt ze wandelingen in de natuur of klust ze aan hun huis.

✈️ Als Amber overal ter wereld naartoe zou kunnen gaan, zou ze het liefst naar Scandinavië, Australië of Nieuw-Zeeland reizen. De prachtige natuur daar bewonderen staat hoog op haar verlanglijstje, maar een zonnige dag met Sangria en Tapas aan de Spaanse kust klinkt ook verleidelijk! 😊

🌟 Een van Ambers meest onvergetelijke momenten in haar carrière als opticien was het op maat maken van een glas voor een klant bij een schietvereniging. Samen bepaalden ze de vorm, en Amber maakte het glas met de hand op maat. Dit uitdagende project pakte uiteindelijk perfect uit! 🎯 Terwijl ze het glas aan het slijpen was, keken sommige collega's vol verbazing naar het project, wat dan weer erg grappig was om te zien. 😄

🤓 Als Amber een beroemdheid montuuradvies zou mogen geven, dan komt @[17841401457546347:
@viktorverhulst] in haar op. Naast zijn humor is het ook niet vervelend om zo’n knappe man aan je tafel te hebben zitten 😉. Perfecte combi.

👓De bril die Amber draagt op de foto zijn voorzien van BIG glazen, de nieuwe revolutie in de optiekwereld. Amber heeft scherper zicht vooral bij schemering. Meer weten over deze glazen? Maar een afspraak met Amber of één van haar collega's.

Vorige
Vorige

Lenscontrole

Volgende
Volgende

Myopie remmende nachtlenzen.